SPEKTRA Anti Mould

SPEKTRA Anti Mould

Техническа документация

Информационен лист за безопасност

Не сте сигурни кой продукт да изберете?

биоцидно средство врз база на вода за заштита на бојадисаните ѕидни површини од мувла, алги и други микроорганизми, како и за реставрација на заразените површини. Се користи како адитив за ѕидни бои врз база на вода и фасадни дисперзивни бои. Средството не е погодно за мешање со бои врз база на растворувачи.

Свойства:

  • долготрајна заштита на бојадисани ѕидни површини од габи и алги
  • cоодветно за внатрешни и надворешни ѕидни површини
  • врз база на вода
  • не е опасно за луѓе

Разход:

Добро протресете го производот и додадете го во бојата во количина од 10%.

Разфасовки:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Съвет:

Препоръчваме да прочетете техническата информация, преди да използвате продукта. Продуктът не трябва да замръзва, трябва да се съхранява при температура между +5 °C и +35 °C и да не се излага на пряка слънчева светлина. Не изливайте в канализационната система.

Инструкции за употреба:

  • Външни и вътрешни стенни повърхности и тавани
  • Смесете преди употреба
  • Условия на работа 10-25 °C