SPEKTRA АКРИЛЕН МАЛТЕР

SPEKTRA АКРИЛЕН МАЛТЕР
HGMIX Еколошки

Проценка на потрошувачка:

m2
0
kg
1
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Сертификати

Декларација на особини

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

SPEKTRA АКРИЛЕН МАЛТЕР е бел или во боја, заштитен и декоративен малтер со зрнеста - Z или жлебеста - R структура за заштита на внатрешни и надворешни ѕидни површини. Се употребува како завршен слој во системот за термоизолација EPS.

Својства:

 • отпорност на вода и пропустливост на водена пареа
 • лесно нанесување
 • отпорен на временски влијанија и штетни индустриски услови
 • отпорен на триење и удар
 • еластичност
 • широк спектар на нијанси на бои – HGMIX 

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

бела, HGMIX

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Надворешни и внатрешни ѕидни површини
 • Комбинирајте ги состојките од барем пет кофи
 • Нанесување со мистрија
 • Нанесување со прскање
 • Чистење на алатите со вода
 • Работни услови 10-25 °C
 • Макс. дозволена влажност на воздухот