Паметен термоизолациски систем

16.09.2020

Развојот на заштита на декоративната бојата до одреден степен е воден од законодавството, но ние исто така развиваме производи со својства кои на различни начини придонесуваат за ефективни, економични, здравствени и еколошки решенија за декоративна заштита на ѕидни, дрвени или метални површини. Комплетот со одржливи решенија од Helios во полето на декоративни премази вклучува и термоизолациси премази за внатрешни ѕидови кои претставуваат комбинација од декоративните и функционалните својства на премазот на највисоко ниво.