Nova SPEKTRA porodica – Boje za posebne namene

22.04.2020

Ovog proleća ćemo dodati dva nova proizvoda u asortiman unutrašnjih zidnih boja - SPEKTRA Perfect White and SPEKTRA Kitchen & Bathroom. Zajedno sa prošlogodišnjom uspešnom pričom, SPEKTRA Active Air, predstavljamo novi asortiman boja za posebne namene u enterijeru.

Active Air Perfect White KB 2 1280x866

SPEKTRA Perfect White je boja za unutrašnje zidove koja je pogodna za farbanje novih zidova i plafona kao i za obnavljanje starih premaza. Odlikuju je izuzetna belina i visoka pokrivna moć. Zbog svoje visoke paropropusnosti, posebno je pogodna za upotrebu u spavaćim sobama kao i u svim drugim prostorijama u kojima se preporučuje dobra razmena vlage.

SPEKTRA Perfect White se može nanositi na sve tipove mineralnih maltera, vlaknocemetnih panela, betona, gips-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza.

 

Spektra Perfect White new

SPEKTRA Kitchen & Bathroom je boja za unutrašnje zidove koja dugoročno sprečava razvoj plesni. Posebno je pogodna za prostorije kao što su kuhinje, kupatila, ostave, sušionice i sve druge prostorije u kojima povećana količina vlage može da izazove stvaranje štetnih mikroorganizama. Premaz je izuzetno paropropusan, poseduje veliku pokrivnu moć i prijatnog je mirisa prilikom nanošenja i sušenja.

SPEKTRA Kitchen & Bathroom boja je pogodna za bojenje svih tipova mineralnih maltera, vlaknocementnih ploča, gips-kartonskih ploča, betona i starih premaza.

 

Spektra Kitchen Bathroom new