O Heliosu

Helios dekorativni premazi – premazi za sve vrste površina

O Heliosu web1Mi u Heliosu ne možemo da zamislimo svet bez boja, pa se, iz dana u dan, trudimo da ih prilagodimo vašim željama i potrebama, istovremeno prateći najnovije svetske trendove. Kroz kontinuirana tehnološka poboljšanja i dosledne napore u cilju postizanja visokokvalitetnih premaza, pokazujemo lojalnost prema svojim klijentima. U procesu konstantnog menjanja receptura, posebno smo fokusirani na ubrzavanje eliminacije ekološki štetnih materija, kao i na uvođenje novih koje nisu štetne po prirodu i ljudsko zdravlje. Pritom, takođe razvijamo potpuno nove proizvode koji dosledno ispunjavaju najstrože ekološke standarde i preporuke.

HELIOS SPEKTRA
Građevinski premazi su važan segment i predstavljaju jaku vezu kako sa krajnjim kupcima tako i sa profesionalnim korisnicima. Boje za unutrašnje i spoljne površine iz ovog segmenta koriste se za sveobuhvatan tretman podnih, zidnih i plafonskih površina.

HELIOS BORI
Marka Helios Bori sadrži lazure za zaštitu unutrašnjih i spoljnih drvenih površina. Ovi premazi štite drvo od spoljnih uticaja i, istovremeno, ističu njegovu prirodnu strukturu.

HELIOS TESSAROL
Helios Tessarol proizvodi se koriste za dekoraciju i zaštitu drvenih i metalnih površina u zatvorenom i na otvorenom. Ovi premazi se ističu dobrom pokrivnom moći i brzim sušenjem, i laki su za upotrebu.

HELIOS IDEAL
Lakovi za parket, koji se koriste za lakiranje drvenih površina na kojima se hoda, čuvaju prirodnu lepotu drveta uz minimalno održavanje. Marka Helios Ideal uključuje ekološke lakove, kao i klasične dvokomponentne lakove za parket.