SPEKTRA Active Air za poboljšanje čistoće vazduha u vašem domu

28.06.2021

U vreme kada raste svest o važnosti čistog vazduha i kvalitetnog života u zdravom okruženju, takođe je potrebno uzeti u obzir boje za unutrašnje zidove, koje mogu uticati na naše blagostanje i zdravlje. Inovativna boja za unutrašnje zidove SPEKTRA Active Air poboljšava kvalitet života u prostoru svojom izuzetnom tehnologijom čišćenja vazduha.

Spektra Active Air 1280x628 N07 1

SPEKTRA Active Air u segmentu dekorativnih premaza predstavlja inovaciju u bojama za unutrašnje zidove, jer poboljšava blagostanje i kvalitet života u prostoru. SPEKTRA Active Air ima posebnu moć razgradnje bezbojnog gasa formaldehida, koji je izuzetno štetan po zdravlje. Poznato je da je formaldehid izuzetno opasan karcinogen, najčešće se nalazi u drvenim oblogama, nameštaju i kućnom tekstilu kao što su tapete i zavese, kao i u nekim deterdžentima. Česta ili produžena izloženost formaldehidu može izazvati imuni odgovor koji se manifestuje simptomima koji uključuju kašalj, bol u grlu, glavobolju, peckanje očiju, alergijske reakcije na koži i druge iritacije disajnih puteva koje su posebno opasne za ljude koji imaju astmu ili neku hroničnu bolest.

Spektra Active Air 1280x866 N05 4

Najbolje rešenje za kontrolu izloženosti ovom štetnom karcinogenu, koji zagađuje zatvorene prostore u kojima uglavnom provodimo duže periode (vrtići, škole, starački domovi, zdravstvene ustanove i kancelarije), jeste upotreba inovativne boje za zidove sa funkcijom čišćenja. SPEKTRA Active Air ima dokazano visoku efikasnost smanjenja formaldehida već 24 sata nakon prve primene. SPEKTRA Active Air pretvara formaldehid u potpuno bezopasnu vodenu paru pomoću kvalitetne tehnologije.

Pored svoje glavne napredne funkcije čišćenja vazduha, boja SPEKTRA Active Air je izuzetno otporna na vlažno brisanje, a takođe ne sadrži rastvarače i ekološki je prihvatljiva. Boja je pogodna za farbanje svih unutrašnjih zidnih površina kako u stambenim tako i u javnim objektima. Takođe nudi lako nijansiranje u više od 500 različitih nijansi, što možete videti na HGMIX ton karti.

Srdačno vas pozivamo da vidite kako funkcioniše SPEKTRA Active Air.