SPEKTRA MAGNETIC – zidna boja prilagođena deci

29.10.2021

U današnje vreme, boje za unutrašnje zidove nude veliki broj mogućnosti. Ne samo u smislu hiljada dostupnih nijansi, već i u pogledu njihovih brojnih inovativnih svojstava i karakteristika. To uključuje i boje za unutrašnje zidove „prilagođene deci“ koje predstavlja Oliver, naša duhovita maskota. 

spektra magnetic news 01 1200x628

Izbor odgovarajuće boje još je važniji kada su u pitanju zidovi u prostorijama u kojima borave deca. Bezbednost i zdravlje naših najmlađih za nas su od izuzetne važnosti i zbog toga Helios među dekorativnim premazima nudi proizvode koji su posebno prilagođeni njima. To važi i za posebnu boju za zidove SPEKTRA Magnetic, koja omogućava da se magneti prilepe direktno za zidne površine. Dostupna je u tamno sivoj mat nijansi i pruža poseban nivo kreativnosti u prostoru u kome borave vaša deca.

U oblasti dekorativnih premaza, boja SPEKTRA Magnetic predstavlja kreativan pristup dizajnu i dekoraciji unutrašnjih zidnih površina sa dodatnom funkcionalnošću. Njena posebna snaga leži u feromagnetnom materijalu koji omogućava pričvršćivanje poruka, obaveštenja, postera, fotografija, dečjih crteža i drugih lakih predmeta. Nakon nanošenja boje, pričvršćivanje različitih materijala pomoću magneta veoma je lako i ne oštećuje zidnu površinu.

Spektra magnetic 2

Boja SPEKTRA Magnetic može zameniti glomazne bele magnetne table ili ploče od plute koje se koriste za kačenje dečjih crteža i porodičnih fotografija. Ova boja za unutrašnje zidove sa specijalnim efektom pomaže u kreiranju dodatne jedinstvenosti u prostoru, jer se može naneti u bilo kom geometrijskom obliku. Pustite mašti na volju – nanesite boju u obliku oblaka ili prepustite deci da sama odluče. Nanesite dva ili tri sloja boje SPEKTRA Magnetic koristeći kupljene ili pravljene šablone ili deblju zaštitnu traku. Kada se boja osuši, za površinu zakačite odabrane crteže i fotografije pomoću magneta. Boja SPEKTRA Magnetic je boja za unutrašnje zidove koja je prilagođena deci, što znači da je pogodna za upotrebu u dečjim i radnim sobama, kuhinji, hodniku i drugim prostorijama. Takođe je pogodna za upotrebu u javnim prostorima kao što su obdaništa, škole, kancelarije, restorani, prodavnice i barovi. 

Pored boje SPEKTRA Magnetic, Helios prodajni program nudi dodatne proizvode prilagođene deci, među kojima su TESSAROL akril emajl, koji je pogodan za farbanje dečjih drvenih igračaka i inovativna boja za unutrašnje zidove sa funkcijom prečišćavanja SPEKTRA Active Air.