Fatalna kombinacija

Jana Koteska
Jana Koteska

Šta je to što jasmin i magneti imaju zajedničko? Odgovor na ovo pitanje se može naći među policama SPEKTRA boje za unutrašnje zidove. Ovog puta, prijatelj mi je ponudio izazov uređenja njegovog radnog prostora, koji se nalazi unutar spavaće sobe. Poseta tom prostoru brzo je otkrila u čemu leži dilema mog prijatelja – tom radnom prostoru bilo je potrebno nešto posebno što bi ga motivisalo da sa većim uživanjem radi na računaru.

Usodna kombinacijaSvi znamo kako izgleda rad na računaru kada se krevet nalazi u istoj sobi i poziva vas u svoj topli zagrljaj. Kao suprotnost ovom iskušenju, za renoviranje radnog prostora izabrala sam dve boje za unutrašnje zidove sa specijalnim efektom; SPEKTRA Fresh&Easy i  SPEKTRA Magnetic

Predivan miris jasmina 

Sa ciljem da sobi udahnem svežinu i karakter, prvo sam obojila zidove SPEKTRA Fresh&Easy bojom za unutrašnje zidove. Ova posebna topla nijansa bele boje sadrži mikroinkapsuliran miris koji se polako oslobađa, emitujući u prostoriju dugotrajan miris jasmina. Kakva fantastična boja!

 

 

Usodna kombinacija 2 miniMagnetna privlačnost

Inspiraciju za ovu šaru pronašla sam u geometrijskom obliku komponente na zidu koja krasi prostor iznad uzglavlja kreveta. Nacrtala sam šestougao na papiru i koristila ga kao šablon, oko kog sam zalepila deblju zaštitnu traku.

Kada se i treći sloj boje osušio, uklonila sam zaštitnu traku i dobila oblik koji predstavlja lep kontrast u odnosu na bele zidove. Nacrtala sam još jedan šestougao dva centimetra dalje da mu pravi društvo. Magnetna boja se dobro lepi za površinu, ima mat efekat, a najbolje od svega je to što magnet stvarno može da se zakači na nju!

 

Usodna kombinacija 3 miniUsodna kombinacija 4 mini

Šestougao se dobro uklapa sa već postojećim oblikom iznad kreveta. Ispostavilo se da je fatalna kombinacija zanosnog mirisa jasmina i atraktivne magnetne boje pravi izbor. Radni prostor je dobio novu površinu za lepljenje razglednica i fotografija koje su ranije pravile nered na stolu.

Magnetne boje su takođe odličan izbor za bojenje hodnika i dečjih soba. Pored toga što služe kao dekoracija, one površini daju i funkcionalnost, koja dobro dođe u svakoj kući. 

Usodna kombinacija front mini