ЗА HELIOS

HELIOS декоративни премази – решение за сите видови на површини.

O Heliosu web1Во HELIOS, не можеме да си замислиме свет без бои, и затоа секојдневно се трудиме да ги прилагодиме на Вашите желби и потреби, истовремено следејќи ги најновите светски трендови. Лојалноста кон нашите потрошувачи ја покажуваме преку континуирани технолошки подобрувања и постојан труд за создавање на висококвалитетни премази. Во текот на процесот на константна промена на составот, ние сме особено фокусирани на забрзување на елиминацијата на еколошки штетни материи и воведување на нови материи кои ќе бидат благопријатни за природата и човекот. Притоа, исто така развиваме нови производи кои постојано се во склоп со најстрогите еколошки стандарди и препораки.

HELIOS SPEKTRA
Градежните премази се важен дел и формираат силна врска со потрошувачите како и со професионалните корисници. Боите за внатрешни и надворешни површини од овој дел се користат на сеопфатен третман на подни, ѕидни и тавански површини.

HELIOS BORI
Марката HELIOS BORI создава лазурни премази за заштита на внатрешни и надворешни дрвени површини. Премазите го штитат дрвото од надворешни влијанија и истовремено ја истакнуваат неговата природна структура.

HELIOS TESSAROL
Производите HELIOS TESSAROL се употребуваат за декорација и заштита на дрвени и метални површини во затворени и отворени простори. Премазите се одликуваат со својата добра прекривна моќ и брзо сушење, и едноставни се за употреба.

HELIOS IDEAL
Лакови за паркет, за лакирање на дрвени површини што се газат, што ја задржуваат природната убавина на дрвото со минимално одржување. Марката HELIOS IDEAL претставува комбинација од еколошките како и класичните двокомпонентни лакови за паркет.