TESSAROL NITRO РАЗРЕДУВАЧ

TESSAROL NITRO РАЗРЕДУВАЧ

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

За одмастување на метални површини, отстранување на восоци и смоли од дрво, разредување на боја и чистење на орудието.

Совет:

Складирајте го производот на температура помеѓу +5 °C и 35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

  • Надворешни и внатрешни површини
  • Нанесување со крпа
  • Работни услови 10-25 °C