TESSAROL РАЗРЕДУВАЧ

TESSAROL РАЗРЕДУВАЧ

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

За одмастување метални површини, за разредување на боја и алати за чистење.

Совет:

Складирајте го производот на температура помеѓу +5 °C и 35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

  • Надворешни и внатрешни површини
  • Нанесување со крпа
  • Работни услови 10-25 °C