TESSAROL ANTIK 3in1

TESSAROL ANTIK 3in1
HGMIX

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
1–2
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

За висококвалитетна декорација и заштита со рустикален изглед. Соодветна за површини во градини, балкони и огради од скали, градинарски порти и влезни врати, рамки од прозорци и други ковани површини за во затворен простор и на отворено.

Својства:

 • краен премаз што дава изглед на старо ковано железо 
 • добра заштита против корозија 
 • добра отпорност на временски влијанија и светлина 
 • лесно нанесување
 • широк спектар на нијанси на бои – HGMIX

Потрошувачка:

1 л прекрива површина од 8 - 10 м2 со 1 слој. 

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

aнтрацит, сребро + HGMIX

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Складирајте го производот на температура помеѓу +5 °C и 35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Надворешни и внатрешни површини
 • Измешајте пред употреба
 • TESSAROL разредувач – макс. 13 %
 • Нанесување со валјак или четка
 • Нанесување со прскање
 • Чистење на алатите со разредувач
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 24 ч
 • Работни услови 10-25 °C