BORI AQUA ИМПРЕГНАЦИЈА СО БИОЦИДИ

BORI AQUA ИМПРЕГНАЦИЈА СО БИОЦИДИ

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
1
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Се употребува за заштита на надворешни дрвени делови (изложени на временски влијанија) и во влажни соби во затворен простор. Ги заштитува површините против сини дамки, мувла, дрвни габи и инсекти.

Својства:

 • Заштита за дрво врз база на вода против сини дамки, мувла, дрвни габи и инсекти
 • добра пенетрација
 • безбојна
 • лесна за нанесување

Потрошувачка:

1 л прекрива површина од 8 - 9 м2 со 1 слој. 

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

безбојна

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • За надворешни и внатрешни влажни површини
 • Измешајте пред употреба
 • Не се разредува со разредувач
 • Нанесување со валјак или четка
 • Потопување
 • Чистење на алатите со вода
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 12 ч
 • Работни услови 10-25 °C