IDEAL средство за чистење на орудие - само за лакови за паркет

IDEAL средство за чистење на орудие - само за лакови за паркет

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Се употребува за разредување IDEAL 2K полиуретан лак за паркет (сјаен/полу-мат).

Совет:

Складирајте го производот на температура помеѓу +5 °C и 35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

  • Внатрешни подни површини
  • Работни услови 10-25 °C