TESSAROL АКРИЛ КИТ ЗА ДРВО

TESSAROL АКРИЛ КИТ ЗА ДРВО
Еколошки

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Еколошки кит за порамнување и санирање на дрвени површини. За израмнување на мали површински неправилности на дрвени површини пред нанесувањето на декоративни премази.

Својства:

  • многу брзо сушење и добро полирање
  • лесно нанесување
  • еколошки

Потрошувачка:

1 кг прекрива површина од 1 м2 со дебелина на слојот од 1 мм. 

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

бела, боја на чамовина, бука и даб

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

  • Надворешни и внатрешни површини
  • Не се разредува
  • Чистење на алатите со вода
  • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 2 ч
  • Работни услови 10-25 °C