BORI ТЕНКОСЛОЈНА ЛАЗУРА

BORI ТЕНКОСЛОЈНА ЛАЗУРА

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
1–2
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Декорација и заштита за обично и тропско дрво - облоги, огради, мебел, паркет.

Својства:

 • декорација и длабока заштита на дрво
 • проѕирен премаз кој го нагласува природниот изглед на дрвото
 • со додатно природно масло
 • пенетрира длабоко во дрвото
 • еластичност - заштитниот слој не пука и не се лупи
 • лесна за нанесување

Потрошувачка:

1 л прекрива површина од 10 - 12 м2 со 1 слој.

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

12 стандардни нијанси на бои

bori tankoslojna lazura

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Складирајте го производот на температура помеѓу +5 °C и 35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Надворешни и внатрешни површини
 • Измешајте пред употреба
 • Не се разредува со разредувач
 • Нанесување со валјак или четка
 • Чистење на алатите со разредувач
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 6-10 ч
 • Работни услови 10-25 °C