BORI ЛАЗУРА 3in1

BORI ЛАЗУРА 3in1

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
1–3
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

BORI ЛАЗУРА 3in1 е наменета за украсување и заштита на надворешно дрво, нудејќи одлична заштита од сонце и други атмосферски влијанија. Соодветна е за површини како што се прозорци, врати, завеси, ролетни, огради, облоги, дрвени куќички, градинарски куќички, градинарски мебел итн.

Својства:

 • mазен премаз со свиленкаст изглед
 • превентивна заштита на дрво против мувла
 • cодржи восоци кои ја зголемуваат водоотпорноста на премазот
 • заштита на дрвото од сонце и други атмосферски влијанија

Потрошувачка:

1 л прекрива површина од 16 - 20 м2 со 1 слој. 

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

14 стандардни нијанси на бои

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Надворешни ѕидни површини
 • Измешајте пред употреба
 • Не се разредува со разредувач
 • Нанесување со валјак или четка
 • Чистење на алатите со разредувач
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 24 ч
 • Работни услови 10-25 °C