SPEKTRA DECOR TOPAZ (GOLD/SILVER)

SPEKTRA DECOR TOPAZ (GOLD/SILVER)
HGMIX Еколошки

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
1–2
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Брошура

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

SPEKTRA DECOR TOPAZ е наменет за заштита и декорација на внатрешни и надворешни ѕидни површини. Премазот е пареопропустлив, не апсорбира нечистотии, отпорен е на механички оштетувања и може да се чисти со вода и неагресивни средства за домаќинство. Соодветен е за градење нови и обновување на стари ѕидни површини. Употребуваме различни техники на нанесување за да ги измериме ниските декоративни ефекти: од повеќе течен до помалку течен премаз за споеви до униформни кадифени површини со металик ефект. Можност за примена на декоративни техники.

Својства:

 • елегантен микс од бои со металик отсјај
 • висока механичка отпорност
 • отпорен на прилепување на нечистотии
 • може да се чисти со вода и неагресивни средства за домаќинство

Потрошувачка:

1 л прекрива површина од 6 - 8 м2 со 1 слој.

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

Златна, сребрена, 28 HGMIX нијанси на бои.

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Надворешни и внатрешни ѕидни површини
 • Измешајте пред употреба
 • Разредување со вода 5-10 %
 • Нанесување со четка
 • Чистење на алатите со вода
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 6-8 ч
 • Работни услови 10-25 °C
 • Ниво на сјај - полумат