SPEKTRA Perfect White

SPEKTRA Perfect White
Еколошки

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
2
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Исклучително бела боја со висака покривна моќ,погодна за често обновување на ѕидни и плафонски површини.

Својства:

 • исклучително бел премаз
 • исклучителна прекривна моќ
 • погодна за често обновување на површините
 • отпорна на суво бришење - ниво на перивост 5 (EN 13 300)

Потрошувачка:

1 л покрива 8–12 м² површина во 1 слој.

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

бела

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Внатрешни ѕидни и тавански површини
 • Измешајте пред употреба
 • Разредување со вода до макс. 10 %
 • Нанесување со валјак или четка
 • Нанесување со прскање
 • Чистење на алатите со вода
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 4-6 ч
 • Работни услови 10-25 °C