Нова SPEKTRA Active Air

07.03.2019

Оваа пролет, делот за декоративни премази очекува нов производ во својот асортиман на бои за внатрешни ѕидни површини – SPEKTRA Active Air.

Active Air novica deco page 1280x8664 EN

 

SPEKTRA Active Air е висококвалитетна и технолошки напредна боја за внатрешни ѕидови поради нејзината посебна функција за прочистување на воздухот, која претставува особена важна иновација на пазарот.

Со разградување на формалдехидот, кој е исклучително штетен за здравјето, бојата придонесува за значително подобрен квалитет на живеење во просториите. Благодарение на нејзината уникатна технологија за прочистување на воздухот, SPEKTRA Active Air е особено погодна за бојадисување ѕидни површини во детски соби, детски градинки, училишта, здравствени установи, домови за стари лица и во сите други простории каде што луѓето поминуваат долго време.

Особено сме горди што на SPEKTRA Active Air ѝ беше доделена престижната титула „Производ за 2019 година“ во категоријата на иновативни бои за внатрешни ѕидови на словенечкиот пазар.

 

Active Air novica deco page 1280x866 EN