• Групи на производи

  Примена

 • Групи на производи

  Примена

 • Групи на производи

  Примена

 • Групи на производи

  Примена

 • SPEKTRA Pure&Care

  SPEKTRA Pure&Care

  Внатрешна ѕидна боја без биоцид.

 • SPEKTRA Perfect White

  SPEKTRA Perfect White

  Исклучително бела боја за внатрешни ѕидови.

 • SPEKTRA Kitchen & Bathroom

  SPEKTRA Kitchen & Bathroom

  Специјална боја за внатрешни простории каде се појавува поголема количина влага.

 • SPEKTRA Easy

  SPEKTRA Easy

  Ѕидна боја со добра покривна моќ и лесна за употреба.

 • SPEKTRA Active Air

  SPEKTRA Active Air

  Иновативна внатрешна ѕидна боја со функција за чистење.

 • SPEKTRA Classic Plus

  SPEKTRA Classic Plus

  Внатрешна ѕидна боја, соодветна за често обновување.

 • SPEKTRA Fresh&Easy

  SPEKTRA Fresh&Easy

  Боја за внатрешни ѕидови со микроенкапсулиран мирис на јасмин.

 • SPEKTRA Extra

  SPEKTRA Extra

  Високо непроѕирна ѕидна боја, достапна во неколку илјади нијанси.