TESSAROL EGALIN БРЗО СУШЕЧКА ОСНОВНА БОЈА ЗА МЕТАЛ

TESSAROL EGALIN БРЗО СУШЕЧКА ОСНОВНА БОЈА ЗА МЕТАЛ

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
1–2
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Антикорозивна боја која се користи како основа за фарбање на железни и челични објекти внатре и надвор, при што површината мора да биде сува, избрусена и чиста.

Својства:

 • го подобрува сврзувањето помеѓу површината и завршниот слој
 • брзо сушење: 1-3 часа
 • заштита против 'рѓосување со помош на антикорозивни пигменти
 • добра прекривна моќ
 • лесен за работа

Потрошувачка:

1 л покрива 7–9 м² во еден слој.

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

Сива, црвено.

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Складирајте го производот на температура помеѓу +5 °C и 35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Надворешни и внатрешни површини
 • Измешајте пред употреба
 • Нанесување со валјак или четка
 • Нанесување со прскање
 • Чистење на алатите со разредувач
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 1-3 ч
 • Работни услови 10-25 °C