BORI ИМПРЕГНАЦИЈА СО БИОЦИД W

BORI ИМПРЕГНАЦИЈА СО БИОЦИД W

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
1
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Се употребува за заштита на надворешни дрвени делови (изложени на временски влијанија) и во влажни соби во затворен простор. Ги заштитува површините против сини дамки, мувла, дрвни габи и инсекти.

Својства:

 • заштита за дрво врз база на вода против сини дамки, мувла, дрвни габи и инсекти
 • добра пенетрација
 • безбојна
 • лесна за нанесување

Потрошувачка:

1 л прекрива површина од 6 - 7 м2 со 1 слој.

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

безбојна

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Складирајте го производот на температура помеѓу +5 °C и 35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • За надворешни и внатрешни влажни површини
 • Измешајте пред употреба
 • Не се разредува со разредувач
 • Нанесување со валјак или четка
 • Потопување
 • Чистење на алатите со разредувач
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 24 ч
 • Работни услови 10-25 °C