IDEAL акрилен лак за паркет (сјаен/полу-мат)

IDEAL акрилен лак за паркет (сјаен/полу-мат)
 • Еколошки

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
3–4
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

За лакирање паркет и други дрвени подови во помалку изложени простори, како и за лакирање на различни дрвени предмети.

Својства:

 • сјаен или полу-матов изглед
 • за минимално до средно оптеретени површини
 • лесен за одржување и отпорен на благи хемикалии
 • еднокомпонентен

Потрошувачка:

1 л прекрива од 10 - 12 м2 со 1 слој. 

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Внатрешни подни површини
 • Измешајте пред употреба
 • Не се разредува
 • Нанесување со валјак или четка
 • Чистење на алатите со вода
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 6-8 ч
 • Работни услови 18-22 °C