IDEAL лак за паркет (сјаен/полу-мат)

IDEAL лак за паркет (сјаен/полу-мат)

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
2–3
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

За лакирање паркет и други помалку оптеретени површини.

Својства:

 • еднокомпонентен лак за паркет за помалку изложени површини
 • лесен за работа
 • лесен за одржување 

Потрошувачка:

1 л прекрива од 10 - 12 м2 со 1 слој. 

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Складирајте го производот на температура помеѓу +5 °C и 35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Внатрешни подни површини
 • Измешајте пред употреба
 • Не се разредува со разредувач
 • Нанесување со валјак или четка
 • Нанесување со прскање
 • Чистење на алатите со разредувач
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 6-16 ч
 • Работни услови 18-22 °C