IDEAL средство за чистење на орудие

IDEAL средство за чистење на орудие

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Се употребува за миење на орудие што се употребува за нанесување на лак:

  • IDEAL 2K полиуретан лак за паркет DS
  • IDEAL 2K полиуретан лак за паркет DS
  • IDEAL течност за фуги DS

Совет:

Складирајте го производот на температура помеѓу +5 °C и 35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

  • Внатрешни подни површини
  • Работни услови 10-25 °C