SPEKTRA Impregnation Acryl Special

SPEKTRA Impregnation Acryl Special
Еколошки No dripping

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
1
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Основна боја која неразредена овозможува лесно нанесување без протекување. Основна боја за силно впивачки варови и варовоцементни површини која се нанесува пред измазнување со внатрешен кит или пред нанесување на првиот слој на боја.

Својства:

 • лесно нанесување без протекување
 • пенетрира длабоко во површината
 • ја израмнува површината и ја намалува нејзината апсорпција
 • ги зајакнува слабо прилепените стари премази
 • ја подобрува прилепливоста на нови премази
 • ја намалува потрошувачката на завршните премази

Потрошувачка:

1 л прекрива површина од 15 - 25 м2 со 1 слој.

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Надворешни и внатрешни површини
 • Измешајте пред употреба
 • Не се разредува
 • Нанесување со валјак или четка
 • Нанесување со прскање
 • Чистење на алатите со вода
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 12 ч
 • Работни услови 10-25 °C