SPEKTRA Kitchen & Bathroom

SPEKTRA Kitchen & Bathroom
HGMIX Еколошки

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
2
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Погодна за кујни, купатила, перални, сушални и.т.н. Во кои зголемената влага може да предизвика развој на штетни микроорганизми.

Својства:

 • биоцидна заштита на слојот
 • спречува појава на кондензација
 • спречува појава на мувла
 • пријатен мирис на бор
 • висока покривност
 • отпорна на суво бришење - ниво на перивост 4 (EN 13 300)

Потрошувачка:

1 л покрива 8-12 м² површина во 1 слој.

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

бела, HGMIX.

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Внатрешни ѕидни и тавански површини
 • Измешајте пред употреба
 • Разредување со вода 5-10 %
 • Нанесување со валјак или четка
 • Нанесување со прскање
 • Чистење на алатите со вода
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 4-6 ч
 • Работни услови 10-25 °C
 • Чистење со влажна крпа
 • Ниво на сјај - мат