IDEAL 2K полиуретан лак за паркет (сјаен/полу-мат)

IDEAL 2K полиуретан лак за паркет (сјаен/полу-мат)

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
2–3
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

За декорација и заштита на оптеретени површини врз кои се гази. За паркет и други дрвени подови во спортски сали, на скали, канцеларии и дневни соби.

Својства:

 • долготрајност и издржливост
 • сјаен или полу-матов изглед
 • добри механички карактеристики
 • високо ниво на хемиска отпорност
 • одлично порамнување
 • добра еластичност и тврдост
 • лесен за одржување

Потрошувачка:

1 л прекрива површина од 8 - 10 м2 со 1 слој. 

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Складирајте го производот на температура помеѓу +5 °C и 35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Внатрешни подни површини
 • Мешање на компоненти А + В
 • Не се разредува со разредувач
 • Нанесување со валјак или четка
 • Нанесување со мистрија
 • Нанесување со прскање
 • Чистење на алатите со разредувач
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 16-24 ч
 • Работни услови 15-25 °C