IDEAL течност за фуги

IDEAL течност за фуги

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
1–2
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Еднокомпонентен безбоен раствор за исполнување подготвен за мешање со дрвен прав за пополнување и добивање на мазен краен изглед на паркетот.

Се употребува за китирање на паркет пред употреба на IDEAL лаковите. Област на примена: високо и нормално оптеретени површини со паркет.

Својства:

 • течност за подготовка на кит со ситен прав од дрво
 • за исполнување на пори и мали пукнатини
 • еднокомпонентен
 • многу брзо се суши

Потрошувачка:

1 л прекрива површина од 8 - 10 м2 со 1 слој. 

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Складирајте го производот на температура помеѓу +5 °C и 35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Внатрешни подни површини
 • Измешајте пред употреба
 • Не се разредува со разредувач
 • Нанесување со мистрија
 • Чистење на алатите со разредувач
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 2-4 ч
 • Работни услови 10-25 °C