SPEKTRA DOMFLOK ливчиња

SPEKTRA DOMFLOK ливчиња

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Ливчиња во боја во 11 нијанси кои се мешаат во SPEKTRA DOMFLOK лак и се нанесуваат на површината што е претходно обоена со SPEKTRA латекс мат за да се добие посакуваниот декоративен ефект.

Својства:

  • живописен изглед на внатрешните ѕидни површини
  • голем број на комбинации на бои 

Потрошувачка:

50–75 г ливчиња се доволни за 1 л SPEKTRA DOMFLOK лак.

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Складирајте го производот на суво и проветрено место на температура помеѓу +5 °C и 35 °C.

Инструкции за употреба:

  • Внатрешни ѕидни површини
  • Нанесување со четка
  • Работни услови 10-25 °C