SPEKTRA LEVEL FINE

SPEKTRA LEVEL FINE
Еколошки

Проценка на потрошувачка:

m2
0
kg
1–2
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Готова смеса за фино израмнување на внатрешни ѕидни и тавански површини. Соодветен за измазнување на површини, како на пр. минерални малтери, бетон и гипсени плочи, како и за израмнување на внатрешни ѕидни површини обоени со дисперзивни бои. Израмнување до дебелина од 2 мм.

Својства:

 • подобрена примена
 • полесно пескарење
 • готова смеса за израмнување
 • соодветен за рачно или машинско нанесување
 • лесен за обработка и мазнење
 • висока пропустливост на водена пареа 

Потрошувачка:

Потребни се 1,5 - 2 кг кит за површина од 1 м2 (со дебелина од 2 мм).

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

бела

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Внатрешни ѕидни и тавански површини
 • Измешајте пред употреба
 • Не се разредува
 • Нанесување со мистрија
 • Механичко нанесување
 • Чистење на алатите со вода
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 10-12 ч
 • Работни услови 10-25 °C