SPEKTRA лепило EPS

SPEKTRA лепило EPS

Проценка на потрошувачка:

m2
0
kg
2
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Декларација на особини

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

SPEKTRA ЛЕПИЛО EPS може да се употребува како:

  • лепило за лепење на плочи од стиропор на минерални површини направени од бетон што е стар најмалку 2 месеци, од цигла, малтер, градежен материјал „ytong“, салонит и други површини;
  • малтер за местење на стаклена мрежичка на термо-изолациски плочи (армирање) и смеса за завршна обработка (измазнување) пред нанесување на декоративен малтер.

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Складирајте го производот на суво и проветрено место на температура помеѓу +5 °C и 35 °C.

Инструкции за употреба:

  • Надворешни ѕидни површини
  • Нанесување со запчеста мистрија
  • Чистење на алатите со вода
  • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 24 ч
  • Работни услови 5-35 °C