SPEKTRA лепило MW

SPEKTRA лепило MW

Проценка на потрошувачка:

m2
0
kg
2
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Декларација на особини

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

SPEKTRA лепило MW може да се употребува како:

  • лепило за лепење на термо-изолациски плочи од полистирен (окипор, стиропор), хераклит, минерална волна, стаклена волна;
  • малтер за местење на стаклена мрежичка на термо-изолациски плочи (армирање) и смеса за завршна обработка (измазнување) пред нанесување на декоративен малтер.

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Складирајте го производот на суво и проветрено место на температура помеѓу +5 °C и 35 °C.

Инструкции за употреба:

  • Надворешни ѕидни површини
  • Нанесување со запчеста мистрија
  • Чистење на алатите со вода
  • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 24 ч
  • Работни услови 5-35 °C