TESSAROL КИТ ЗА ЛОПАТКА

TESSAROL КИТ ЗА ЛОПАТКА

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Дел од системот за заштита на дрво за санирање на дефекти и оштетувања, како што се пукнатини, вдлабнатини, гребнатини во внатрешни простории и на отворено.

Својства:

  • добро полирање
  • лесно нанесување 

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

бела

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Складирајте го производот на температура помеѓу +5 °C и 35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

  • Надворешни и внатрешни површини
  • Не се разредува со разредувач
  • Чистење на алатите со разредувач
  • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 24 ч
  • Работни услови 10-25 °C