SPEKTRA РАЗРЕДУВАЧ ЗА АНТИНИКОТИНСКА БОЈА

SPEKTRA РАЗРЕДУВАЧ ЗА АНТИНИКОТИНСКА БОЈА

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Се користи за разредување на SPEKTRA антикотинската боја и SPEKTRA антимикробната боја, воедно и за чистење на алати.

Својства:

  • базирано на деароматизирани растворувачи

Совет:

Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

  • Внатрешни ѕидни и тавански површини
  • Работни услови 10-25 °C