SPEKTRA биоцидно средство SANITOL

SPEKTRA биоцидно средство SANITOL

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
1
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Безбојно, биоцидно средство врз база на вода за дезинфекција на внатрешни и надворешни ѕидни површни опфатени со мувла и алги, како и за отстранување на габи од дрвени површини. Соодветно е за заразени површини, како што се малтери, бетон, фибер-цементни плочи, гипсени плочи и површини обоени со дисперзивни бои.

Својства:

  • делува брзо и ефективно
  • за внатрешни и надворешни ѕидни површини
  • растворливо во вода
  • не е опасно за луѓе

Потрошувачка:

1 л растворено SPEKTRA биоцидно средство SANITOL е доволно за површина од 5 - 10 м2 со 1 слој.

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

  • Сите надворешни и внатрешни површини
  • Измешајте пред употреба
  • Разредување со вода 1:4
  • Нанесување со прскање
  • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 12 ч
  • Работни услови 10-25 °C