SPEKTRA DECOR (RUST/COPPER)

SPEKTRA DECOR (RUST/COPPER)

Проценка на потрошувачка:

m2
0
kg
1
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

SPEKTRA DECOR RUST е основна боја врз база на вода која што, по нанесувањето на оксидирачкиот агенс SPEKTRA DECOR ACTIVATOR, дава рустикален изглед што е многу сличен на железо 'рѓосано поради изложеност на природни временски влијанија.

SPEKTRA DECOR COPPER е основна боја врз база на вода која што, по нанесувањето на оксидирачкиот агенс SPEKTRA DECOR ACTIVATOR, дава ефект на бакарна патина (антички бакар).

По желба, двете основни бои може да се комбинираат за да се добие посебен декоративен ефект.

Својства:

 • автентичен ефект на 'рѓосано железо/бакарна патина
 • разновидни декоративни ефекти
 • уникатен рустикален изглед на ѕидните површини
 • висока механичка отпорност
 • може да се чисти со вода и неабразивни средства за домаќинство
 • соодветен е за градење нови и обновување на стари ѕидни површини

Потрошувачка:

1 кг. боја покрива 35 м² повришина во еден слој.

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Внатрешни површини
 • Измешајте пред употреба
 • Не се разредува
 • Нанесување со четка
 • Чистење на алатите со вода
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 3-4 ч
 • Работни услови 10-25 °C