SPEKTRA LEVEL ROUGH

SPEKTRA LEVEL ROUGH
Еколошки

Проценка на потрошувачка:

m2
0
kg
1
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Готова, груба смеса за израмнување на внатрешни ѕидни и тавански површини. Соодветен е како прв премаз за израмнување на површини, како што се минерални малтери и бетон, кои последично се зацврстуваат и подготвуваат за фино израмнување со SPEKTRA LEVEL FINE или за обојување со дисперзивни бои. Израмнување до дебелина од 6 мм.

Својства:

 • готова смеса за само-израмнување
 • соодветен за рачно нанесување
 • ја зацврстува површината
 • висока пропустливост на водена пареа

Потрошувачка:

Потребни се 1,5 - 2 кг кит за површина од 1 м2 (со дебелина од 3 мм).

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

бела

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Внатрешни ѕидни и тавански површини
 • Измешајте пред употреба
 • по потреба истенчување со вода
 • Нанесување со мистрија
 • Чистење на алатите со вода
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 10-12 ч
 • Работни услови 10-25 °C