СПЕКТРА СИЛИКОНСКИ&СИЛИКАТЕН МАЛТЕР

СПЕКТРА СИЛИКОНСКИ&СИЛИКАТЕН МАЛТЕР
HGMIX Еколошки

Проценка на потрошувачка:

m2
0
kg
1
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Сертификати

Декларација на особини

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

SPEKTRA СИЛИКОНСКИ & СИЛИКАТЕН МАЛТЕР се користи како завршен структурен малтер за заштита и декорација на надворешни и внатрешни површини (сите видови на фино третирани стари и нови минерални малтери, израмнувачки соединенија, бетонски површини) како и завршен слој во фасадни толинско-изолациски системи.

Својства:

 • високо ниво на отпорност на вода
 • високо ниво на пропустливост на пареа
 • oтпорен на нечистотија
 • отпорни на штетните климатски влијанија и штетен индустриски воздух
 • стабилност на бојата

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

бела, HGMIX

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Надворешни и внатрешни ѕидни површини
 • Комбинирајте ги состојките од барем пет кофи
 • по потреба истенчување со вода
 • Нанесување со мистрија
 • Нанесување со прскање
 • Чистење на алатите со вода
 • Работни услови 10-25 °C
 • Макс. дозволена влажност на воздухот