SPEKTRA МОЗАИК МАЛТЕР

SPEKTRA МОЗАИК МАЛТЕР
Еколошки

Проценка на потрошувачка:

m2
0
kg
1
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

SPEKTRA мозаик малтер е готов, акрилен декоративен малтер во повеќе бои за цоклиња, рамки и декорации на основни малтери, за бетон, надворешни и внатрешни ѕидови, столбови и скали, како и за рамки од прозорци, врати и камини.

Својства:

 • отпорен на триење и удар
 • отпорен на временски влијанија и штетни индустриски услови
 • отпорен на вода
 • се мие

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Цокле
 • Измешајте пред употреба
 • Не се разредува
 • Нанесување со мистрија
 • Чистење на алатите со вода
 • Работни услови 10-25 °C
 • Макс. дозволена влажност на воздухот