• Групи на производи

  Примена

 • Групи на производи

  Примена

 • Групи на производи

  Примена

 • Групи на производи

  Примена

 • Нагласено TESSAROL АКРИЛ КИТ ЗА ДРВО

  TESSAROL АКРИЛ КИТ ЗА ДРВО

  Еколошки кит за порамнување и санирање на дрвени површини.

 • Китови TESSAROL

  Китовите овозможуваат ефективно израмнување на површината.

 • TESSAROL КИТ ЗА ЛОПАТКА

  TESSAROL КИТ ЗА ЛОПАТКА

  За израмнување на површини и санирање на пукнатини и оштетувања на дрво.