SPEKTRA Style

SPEKTRA Style
Еколошки Certificate logo A+

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
1–2
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Боја безбедна за луѓе и околината, без некој посебен мирис, што значи дека не е потребно проветрување на просторијата по завршувањето на процесот на бојадисување. Готова боја во 11 модерни нијанси кои може да се комбинираат. Благодарение на одличната примена и техничките својства, овозможува лесно и брзо нанесување. Понатамошното одржување на ѕидните површини е лесно бидејќи премазот е отпорен на чистење со влажни крпи како и на чистење со благи детергенти за во домаќинството.

Својства:

 • 11 модерни, пастелни нијанси
 • рецепт безбеден за здравјето и околината
 • одлична прекривна моќ само со еден слој
 • лесна за нанесување
 • отпорна на влажно бришење
 • се мие според EN 13 300 - класа 2

Потрошувачка:

1 л прекрива површина од 8 м2 со 1 слој.

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Внатрешни ѕидни и тавански површини
 • Измешајте пред употреба
 • Разредување со вода 5 %
 • Нанесување со валјак или четка
 • Чистење на алатите со вода
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 6 ч
 • Работни услови 10-25 °C
 • Чистење со влажна крпа
 • Ниво на сјај - мат