SPEKTRA DOMFLOK ЛАК PEARL

SPEKTRA DOMFLOK ЛАК PEARL
Еколошки

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
1
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Безбоен краен премаз со сребрен ефект за заштита и декорација на внатрешни ѕидни површини во дневни соби, претсобја, ходници, лобија, скали (јавни институции, хотели, станови, итн.) и други соби. Соодветен за премачкување врз висококвалитетни дисперзивни премази што се мијат. Може да се нанесува со употреба на различни декоративни техники.

Својства:

 • сјаен изглед на премазот
 • прозирен изглед на слојот
 • особено лесно се мие
 • лесно се чисти со неагресивни детергенти

Потрошувачка:

Зависи од избраните техники на декорација. Пресметката на потрошувачката се однесува на потрошувачката со техниката со шпатула.

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Производот не смее да замрзне, складирајте го на температура помеѓу +5 °C и +35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

 • Внатрешни површини
 • Измешајте пред употреба
 • Не се разредува
 • Нанесување со валјак или четка
 • Нанесување со перниче, сунѓер, мистрија, итн.
 • Чистење на алатите со вода
 • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 4-6 ч
 • Работни услови 10-25 °C
 • Чистење со влажна крпа
 • Ниво на сјај - полумат