IDEAL 2K полиуретан основен лак за паркет DS

IDEAL 2K полиуретан основен лак за паркет DS

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
мин. 1
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Се употребува како основен лак при нанесување на IDEAL 2K полиуретан лак за паркет. Област на примена: високо оптеретени површини од паркет.

Потрошувачка:

1 л прекрива површина од 18 - 22 м2 со еден слој кога се употребува лопатка и 8 - 10 м2 при употреба на валјак. 

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Складирајте го производот на температура помеѓу +5 °C и 35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

  • Внатрешни подни површини
  • Мешање на компоненти А + В
  • Не се разредува со разредувач
  • Нанесување со валјак или четка
  • Нанесување со мистрија
  • Нанесување со прскање
  • Чистење на алатите со разредувач
  • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 2-3 ч
  • Работни услови 15-25 °C