TESSAROL ALU BRONZE 400 °C

TESSAROL ALU BRONZE 400 °C

Проценка на потрошувачка:

m2
0
l
1–3
* Потрошувачката се пресметува по еден слој

Техничка документација

Листа со безбедносни податоци

Не сте сигурни кој производ да го изберете?

Заштита на метални предмети кои се изложени на високи температури до 400 °C.

Својства:

  • отпорност до 400 °C 
  • посебен премаз со метален изглед

Потрошувачка:

1 л прекрива површина од 10 - 12 м2 со 1 слој. 

Пакување:

Детални информации можете да најдете во техничките информации.

Нијанси на бои:

cребрена

Совет:

Ви препорачуваме да ги прочитате техничките информации пред употреба на производот. Складирајте го производот на температура помеѓу +5 °C и 35 °C и не изложувајте го на директна сончева светлина. Не истурајте го производот во канализација.

Инструкции за употреба:

  • Надворешни и внатрешни површини
  • Измешајте пред употреба
  • Не се разредува со разредувач
  • Нанесување со прскање
  • Нанесување со валјак или четка
  • Чистење на алатите со разредувач
  • Времето на сушење од нанесување на еден до друг слој: 24 ч
  • Работни услови 10-25 °C